fredag 25. mars 2011

Massasjebriller - virker det?

Vi kan jo ikke bare drive med fysiske aktiviteter som sykling mens vi er på tur, og i dag har vi foretatt et eksperiment for å teste hypotesen: "Etter 3 minutter med massasjebriller blir huden glattere og synet skarpere" (søvnen skal også bli bedre, men det har vi ikke testet ennå). Vi nøyer oss her med å vise noen bilder som viser Jan før, under og etter behandlingen.

Før:


Under:


Etter:


Vi er usikre på om det er mulig å se noen forskjell, men det kan jo hende at vi ikke har brukt utstyret helt korrekt. Med brillene fulgte nemlig en instruksjonsmanual. Utenpå denne står det: "Please read the instruction manual carefully before using". Det ville vi selvsagt. Problemet er bare at da vi åpnet instruksjonsmanualen viste det seg at den utelukkende består av kinesiske tegn. Vi tar gjerne imot synspunkt på om massasjebrillene har hatt noen virkning på Jan.

2 kommentarer:

Heidi sa...

Klart de virker! Se på smilet! Mye bredere enn det var før han satte på seg brillene!

Anonym sa...

kjære jan og anette.'Du ser forteffelig ut kjære fetter, høres ut som dere fremdeles nyter å være på reise og opplever mye. Her hjemme kommer våren, det er varmt og sneen smelter, og snart kan jeg begynne å bruke India kjolenemine. Forsatt god reise
Klem fra Lise