onsdag 29. september 2010

Project Regenorchester


I kveld har vi vært på konsert med Project Regenorchester. Om det var nr XI eller XII er vi ikke sikre på men på billetten står det XI. Vi hadde ikke sjekket så mye på forhånd, ut over at det var jazz, og trodde det var mest polakker, men det viste seg å være av internasjonal klasse. For oss var dette en flott konsertopplevelse. Jeg fikk mange assosiasjoner til vær i musikken. Kanskje ikke så rart når man hører på et regnorkester. Regenorchester består av:
  • Franz Hautzinger tr & electronics
  • Martin Siewert e-bass & electronics
  • Luc Ex bass
  • Tony Buck drums
Luc Ex var en av grunnleggerne av det nederlandske bandet the Ex, men det fant vi først ut etterpå. Har aldri sett liknende bass-spill. De andre var også utrolig gode, Sjekk evt. ut Frants Hautzingers hjemmeside http://www.franzhautzinger.com/ om du er interessert i elektro- eller frijazz.

1 kommentar:

Rebekka sa...

Hei dere, ser at dere har hatt en koselig bursdagsmiddag og en kul konsertopplevelse! Gratulerer enda en gang med de 50, Anette, dette året blir jo en eneste lang feiring med denne fantastisk reisen! Vi er ikke så rent lite misunnelige, men også inspirert til å gjøre det samme en gang. :-D Hilsen Rebekka & Thor Olaf